De Christmas Carol Megaways gokkast is gemaakt door Pragmatic Play. De ontwikkelaar koos voor een kerstspel met bizar veel winlijnen. Qua technische speelelementen doet de Christmas Carol Megaways denken aan de Great Rhino Megaways, maar laat dat nu juist een top slot zijn. Als thema is het verhaal van Charles Dickens gebruikt en die kent iedereen natuurlijk. Misschien ken je het boek ‘A Christmas Carol’ of een verfilming van het verhaal. Hoe dan ook, de bekende karakters zijn te vinden op de rollen en je kan fantastische prijzen winnen. Begin de feestdagen goed met een mooie geldwinst op de Christmas Carol Megaways gokkast.

Uitleg over de Christmas Carol Megaways gokkast

De Christmas Carol Megaways gokkast heeft zes rollen in de aanbieding. Als je een beetje geluk hebt dan kan je zomaar meer dan 200.000 winlijnen activeren. De variantie is hoog en de hoofdprijs is 20.000 keer de inzet. Je kan met een normale combinatie maximaal 50 keer de inzet winnen. Alleen maken de Megaways het verschil, die bieden de kans op veel meer prijzen in één draai. Wil je met een Super Bet spelen, dan zal je inzet verhoogd worden met twintig procent. De kans dat je in het bonusspel terechtkomt stijgt dan enorm. Dat geldt ook voor het uitbetalingspercentage op de Christmas Carol Megaways gokkast.

Gratis spins winnen

Het uurwerk is het scatter symbool en die wil je maar wat graag draaien. Als je vier of meer uurwerken draait dan krijg je namelijk gratis spins cadeau. Je ontvangt minimaal vijf en maximaal 23 gratis spins. En de vermenigvuldiger die je erbij krijgt kan oplopen tot maximaal tien keer. Dat is de start vermenigvuldiger, want ook die kan enorm oplopen als je winnende combinaties draait tijdens de gratis spins op deze kerst gokkast.

Onze mening

De Christmas Carol Megaways gokkast draait om de kerst. De feestdagen zijn altijd al populair geweest bij de ontwikkelaars. De meeste spelers wagen dan ook in de wintermaanden een gokje op het spel, maar dat kan het hele jaar door. De Super Bet functie is extra interessant en kan jouw winstkans laten stijgen. Meespelen kan met kleine inzetten of juist hoge inzetten. Gratis oefenen raden wij ook aan en dat is altijd mogelijk.