Mega Glam Life is een speelautomaat van het gokbedrijf Betsoft. Het thema is geld en het luxe leventje. De meeste trouwe casinospelers moeten meteen denken aan de Mega Fortune gokkast. Het enige verschil zit hem in het feit dat je geen miljoenen euro’s kan winnen op de Mega Glam Life. Desondanks zijn er genoeg andere leuke prijzen te winnen, waaronder een jackpotprijs die iedere seconde stijgt. Het is dus wel zeker een jackpot speelkast.

Hoe werkt de Mega Glam Life gokkast?

Als jij op de Mega Glam Life gokkast gaat spelen dan moet je eerst nog even de inzet veranderen. Iedere deelnemer kan zelf een inzet kiezen. Je kan een eurocent per spin inzetten, maar dan zal je niet zo gek veel winnen met een combinatie. Dat is wel anders als je kiest voor de maximale inzet van honderd euro per spin. Wat je ook kiest, probeer wel met alle winlijnen te spelen om voor een maximale winstkans te zorgen. De symbolen op de rollen hebben te maken met rijkdom. Allemaal dure producten komen voorbij. Je kan met de jacht het meeste geld winnen, namelijk 1500 keer de inzet.

Free spins

De free spins op de Mega Glam Life gokkast zijn het allerleukste. Je kan de spins verdienen door 3, 4 of 5 scatter symbolen op de rollen te krijgen. In het beste geval mag je 16 free spins gaan gebruiken op de speelkast. Als je een prijs wint dan krijg je deze drie keer op jouw account gestort. Een prijs van 150 euro bedraagt dan plotseling 450 euro. Als er tijdens de spins meer scatter symbolen op de rollen verschijnen, dan krijg je nog leuke extra features.

Jackpotprijs

De Mega Glam Life gokkast geeft spelers de kans om even te ruiken aan het luxe leven. Maar dat kan ook werkelijkheid worden. Je kan zomaar in het bonusspel komen en dan mag je een draai geven aan het rad. In het bonusspel maak je kans op de Mega Jackpot. Je wint dan misschien wel een prijs die jouw leven voor eens en altijd zal veranderen.