De ontwikkelaar Amatic brengt wel eens unieke gokkasten uit, die eigenlijk helemaal niet bij het bedrijf passen. De Mega Shark gokkast is iets totaal anders dan wat wij van Amatic gewend zijn. Het uitkeringspercentage is zoals gewoonlijk weer onbekend, maar dat neemt niet weg dat je veel geld kan gaan winnen. De simpele gameplay en de verfijnde speelmodus zorgt toch voor het nodige vermaak. Hieronder vertellen wij meer over hoe de Mega Shark gokkast werkt.

Hoeveel moet en kan ik inzetten?

De minimale inzet op de Mega Shark gokkast is maar 10 cent per spin. Hierdoor kan ook een nieuwkomer met weinig budget toch nog meespelen op het spel. De maximale inzet is maar 10 euro per draai, dus dat is ook nog wel goed te doen. High-rollers raden wij aan om een ander spel uit te zoeken. De witte haai zal de mooiste prijzen uitkeren, maximaal 5000 keer de inzet (per winlijn). Je hebt daar wel vijf witte haaien voor nodig op de winlijn.

De andere symbolen die spelers al snel blij maken zijn de schildpad en de visjes. Je kan met die afbeeldingen ook nog 400 keer inzet (per winlijn) pakken. Amatic heeft er trouwens voor gekozen om de Gamble Feature voor een keertje achterwegen te laten en ook dat is best opmerkelijk.

Bonusgame op de Mega Shark gokkast

De Mega Shark gokkast heeft ook nog een klein bonusspelletje voor je klaargezet. Je moet de bonusgame vrijspelen door het bonussymbool vaak te draaien. Een bolletje zal vollopen elke keer als jij het bonussymbool draait. Je kan tot wel 30 gratis spins winnen. En alle winsten die jij pakt tijdens de bonusgame zal je niet één keer, maar wel drie keer uitgekeerd krijgen. Je kan dus flinke prijzen als je eenmaal in het bonusspel bent aangekomen.