Het spel Ted Megaways is van de ontwikkelaar Blueprint Gaming. Je kent vast wel de bioscoopfilm Ted. De knuffelbeer bleek toch minder schattig dat je van te voren zou aannemen. De film werd zo’n groot succes dat er zelfs een vervolg van op de markt kwam. Mark Wahlberg speelt samen met de beer de hoofdrol. Blueprint Gaming zag het succes van de film en besloot er een online gokkast over te maken. Er is ook gekozen voor een Megaways mechanisme.

Uitleg

De Ted Megaways gokkast speel je met zes rollen en zes rijen. Het aantal rijen kan wel steeds weer anders zijn en staat dus niet vast. Geen ramp, want je hebt altijd genoeg kansen om te winnen. Als je een prijs wint dan is de kans ook groot dat er een kettingreactie ontstaat aan prijzen. Winnen kan op maximaal 117.649 manieren, allemaal dankzij de Megaways. De hoofdprijs is 50.000 keer de inzet. Aangezien je maximaal 10 euro mag inzetten komt de hoofdprijs uit op een half miljoen euro. Je mag ook al met 10 cent per spin meespelen op de Ted Megaways gokkast.

Thunderbuddy spins op de Ted Megaways gokkast

Het leukste aan de Ted Megaways gokkast zijn toch wel de gratis spins. Als je vier of meer scatters draait dan mag je de Thunderbuddy spins spelen. Je krijgt 12 spins cadeau, maar die kan je trouwens ook direct kopen voor 150 keer de inzet. Eerst moet je nog aan een wiel draaien. Het wiel geeft aan met hoeveel winstmanieren je gaat spelen. Hoe meer, hoe groter de kans dat je een enorme prijs wint op de Ted Megaways gokkast. Je kan ook meer gratis spins winnen gedurende de gratis spins. De hoofdprijs gaat er negen van de tien keer uit in het bonusspelletje. Echter is het leuker om de Thunderbuddy spins te winnen dan te kopen.